cowboysew

Servomotor puternic masini de cusut materiale groase

Kinedyne HM-750L Servomotorul puternic masini de cusut materiale groase

Servomotorul pentru mașinile de cusut este un motor cu zgomot redus si consum redus, este furnizat- complet cu o unitate de control si cu panou pentru controlul parametrilor de funcționare (viteză, direcție, acționare sus / jos).

Caracteristicile specifice ale acestui motor acestea sunt:

1. zgomot redus.

2. vibrații reduse.

3. consum redus (peste 60-80% în comparație cu motoarele convenționale) și versatilitatea utilizării, datorită puterii și posibilitate de reglare a vitezei maxime, adaptandu-se la toate modelele de mașini pentru cusut.

4. de asemenea, este posibil să conectați la unitatea de control, un sincronizator (opțional) pentru funcțiile de poziționare a acului care permit să stabilească în ce poziție trebuie să fie acul (in sus sau in jos ) la finalul cusăturii.

5. Potrivit pentru toate masini de cusut grele și extra-grele.

6. Crește viteza rapid. Sensibilitate la frână.

Urmari clipul video 1

Urmari clipul video 2

Kinedyne HM-750T Servomotor electronic puternic pentru masina de cusut materiale groase

Motoare Servomotor cu un consum redus de energie Kinedyne pentru majoritatea masinilor masini de cusut liniare pentru materiale groase, piele si tapiterie, se potrivesc perfect pe sistemul de prindere al motoarelor model vechi cu ambreiaj. Un mare avantaj la economisirea de curent electric – peste 60-80% comparativ cu motoarele model vechi.Un alt avantaj aditional este nivelul redus de zgomot,usor de montat si controlul vitezei.

Servo motorul este recomandat tuturor tipurilor de pt masini de cusut industriale, fiind eficient, foarte silentios si economiseste pana la 60-80% din curentul folosit de un motor clasic comparativ cu acelasi timp de folosire a masinii pt aceleasi operatii.

Datorită posibilității de reglare lină a servomotorului, până la sutimi de rotație, este posibilă reglarea vitezei de cusut pentru fiecare operație de cusut. De asemenea, puteți seta cu ușurință limitele de viteză maximă și minimă, în acest caz, modificarea vitezei de cusut, când apăsați pedala, va avea loc în limitele specificate. Obțineți o productivitate mai mare în mai puțin timp.

Kinedyne HM-750T este o servomotor electronic modernă, cu automatizare (funcția de poziționare a acului, tunderea automată a firului, ridicarea automată a piciorului și multe altele.), pentru lucrări rapide, ușoare și de înaltă calitate.

Un alt avantaj este cresterea vitezei de coasere care permite efectuarea mai multor articlole inr-un timp cel mult egal cu cel al unui motor clasic.

Trebuie sa luam in considerare o problema care devine din ce in ce mai grava si ne afecteaza pe fiecare dintre noi mai mult sau mai putin direct si anume PROTECTIA MEDIULUI, de accea noile servo motoare contribuie considerabil la scaderea poluarii fonice sar si a incalzirii globale datorita sistemului de racire.

Urmari clipul video 1

Urmari clipul video 2

 
Copyright 2006© cowboysew.com. Tous droits réservés.