cowboysew

Industrijske sivace masine za sivenje izrazito teskih materijala

Kontaktirajte nas! info@automatic-sewing.com

Automati za izradu ukrasnih savova

Hightex #71008S: Elektronska masina za izradu ukrasnih savova
Automatska masina za izradu savova za ucvrscivanje sa velikim grajferom. Masina je namjenjena za izrazito teske materijale. Ucitavanje novih ukrasnih savova je moguce koristenjem USB-a. Radna povrsina 130 x 60 mm.

Za gledanje videa kliknite ovdje!

Hightex #71008R: Automatska masina za ucvrscivanje i prisivanje konopaca za vezanje, penjanje, pletenje mreza i sl. Maksimalna debljina konopca 16 mm.

Za gledanje videa kliknite ovdje!

Hightex #75008: Automatska masina za izradu savova za ucvrscivanje ili prisivanje etiketa sa direktnim upravljanjem AC servo motorom. Ucitavanje novih tipova savova je moguce koristenjem USB interfejsa. Pored toga, nove tipove savova je moguce napraviti koristenjem uprav.

Za gledanje videa kliknite ovdje!

Tapetarske sivace masine(za tapaciranje namjestaja)

Hightex #204-370-XP: Masina za izradu ukrasnih savova sa stubnom osnovom
Programabilna dvoiglena masina sa stubnom osnovom, velikim grajferom i dizanjem stopice, namjenjena za izradu ukrasnih savova na obuci, namjestaju, torbama i sl. Masina se isporucuje sa 16 ukrasnih savova sa jednom iglom i 17 ukrasnih savova sa dvije igle, kao i sa pneumatskom vodilicom materijala i razmakom igala od 8 mm.

Za gledanje videa kliknite ovdje!

Hightex #768-273: Masina sa trostrukim transportom i stubnom osnovom
Dvoiglena masina sa stubnom osnovom, opremeljena izrazito velikim rotirajucim grajferom sa promjerom spule 37 mm. Ova masina je pogodna za sivenje teskim koncima teskih materijala u industriji namjestaja. Masina se isporucuje sa pneumatskom vodilicom i kompenizirajucom unutrasnjom stopicom. Standardni razmak igala 14 mm.

Za gledanje videa kliknite ovdje!

Masine sa trostrukim transportom i cilindar osnovom

Hightex #205-370 BF: Jednoiglena masina sa trostrukim transportom, cilindar osnovom i velikim bure grajferom namjenjena za sivenje izrazito teskih materijala. Maksimalna brzina sivenja 750 u/min

Za gledanje videa kliknite ovdje!

Masine sa trostrukim transportom i cilindar osnovom

CowBoy #205-370 AE: Jednoiglena masina sa trostrukim transportom, cilindar osnovom i velikim bure grajferom namjenjena za sivenje izrazito teskih materijala. Maksimalna brzina sivenja 750 u/min

Za gledanje videa kliknite ovdje!

CowBoy #CB4500: Jednoiglena masina sa trostrukim transportom i velikim bure grajferom. Masina je namjenjena za sivenje izrazito teskih materijala. Maksimalna duzina sava 15 mm. Maksimalna brzina sivenja 800 u/min

Jednoiglena masina sa cilindar osnovom, trostrukim transportom i velikim bure grajferom. Masina je namjenjena za sivenje izrazito teskih materijala.

Za gledanje videa kliknite ovdje!

CowBoy #7335: Jednoiglena masina sa trostrukim transportom, cilindar osnovom i velikim grajferom. Masina je opremljena pristrojem za paspuliranje. Maksimalna brzina sivenja 2800 u/min

Za gledanje videa kliknite ovdje!

CowBoy #7341: Jednoiglena masina sa trostrukim transportom, cilindar osnovom i velikim vertikalnim grajferom. Masina je opremljena pristrojem za paspuliranje. Maksimalna duzina sava 6 mm. Maksimalna brzina sivenja 2000 u/min

Za gledanje videa kliknite ovdje!

Masine za izradu ukrasnih savova

Hightex #7700P: Programabilna ravna masina za izradu ukrasnih savova na farmerkama, suncobranima, satorskim krilima, namjestaju itd. Uz masinu se isporucuje standardnih 100 tipova sava. Maksimalna brzina sivenja 400 u/min.

Za gledanje videa kliknite ovdje!

Hightex #7411RL-37: Masina sa duzinom glave od 95 cm, transportom poput standardne laktovke i pulerom. Masina je namjenjena za sivenje dugih valjkastih oblika, torbi za golf palice, satora, brodskog jedra, padobrana i sl. Duzina sava 8 mm. Maksimalna brzina sivenja 680 u/min

Za gledanje videa kliknite ovdje!

Ravne masine sa trostrukim transportom (Masine za sivenje koze)

Hightex #204-370: Masina sa trostrukim transportom za izrazito teske materijale

Jednoiglena masina sa trostrukim transportom i velikim bure grajferom.

Masina je namjenjena za sivenje izrazito teskih materijala. Maksimalna brzina sivenja 750 u/min.

Za gledanje videa kliknite ovdje!

Hightex #7373ECO: Masina za izrazito teske materijale

Jednoiglena masina sa trostrukim transportom i velikim bure grajferom. Masina je namjenjena za sivenje izrazito teskih materijala. Maksimalna duzina sava 15 mm. Maksimalna brzina sivenja 500 u/min.

Za gledanje videa kliknite ovdje!

Hightex #7168: Jednoiglena masina sa trostrukim transportom, automatskim podmazivanjem i velikim horizontalnim grajferom. Maksimalna duzina sava 10 mm. Maksimalna brzina sivenja 2000 u/min.

Za gledanje videa kliknite ovdje!

Hightex #728-30: Jednoiglena masina sa trostrukim transportom i izrazito velikim rotirajucim grajferom. Udaljenost od igle do tijela masine 76 cm. Maksimalna brzina sivenja 1500 u/min.

Za gledanje videa kliknite ovdje!

Hightex #221-76-273: Dvoiglena masina sa trostrukim transportom, izrazito velikim grajferom namjenjena za sivenje izrazito teskih materijala. Udaljenost od igle do tijela masine 76 cm. Razmak igala 18 mm. Maksimalna brzina sivenja 1500 u/min.

Za gledanje videa kliknite ovdje!

Masine za izradu cik-cak sava na teskim materijalima

Hightex #366-76-12: Jednoiglena cik-cak masina za teske materijale. Masina je opremljena velikim "bure" grajferom i pulerom. Sirina sava 0,1 - 12 mm. Masina je upravljana ekcentrima od kojih se uz masinu isporucuju 3 standardna - za cik-cak sav u 2, 3 ili 4 tacke.
Sivaca masina 366 za sivanje teskih materijala,jedara,tendi.Ravni step, cik-cak , tri cik-cak.

Za gledanje videa kliknite ovdje!

Hightex #9518-30: Jednoiglena masina za izradu ukrasnih savova. Prostor izmedu igle i tijela masine 75 cm. Masina je upravljana ekcentrima od kojih se uz masinu isporucuju 4 standardna, a za narudzbu je dostupno dodatnih 16. Masina je opremljena velikim grajferom, automats

Za gledanje videa kliknite ovdje!

Hightex #366: Jednoiglena cik-cak masina za teske materijale. Masina je opremljena velikim "bure" grajferom. Sirina sava 0,1 - 12 mm. Masina je upravljana ekcentrima od kojih se uz masinu isporucuju 3 standardna - za cik-cak sav u 2, 3 ili 4 tacke. Maksimalna brzina si

Za gledanje videa kliknite ovdje!

Hightex #9204ZZ: Jednoiglena cik-cak masina za teske materijale. Masina je opremljena velikim "bure" grajferom i gornjim transportom. Maksimalna brzina sivenja 800 u/min.
Hightex #9204ZT: Jednoiglena cik-cak masina za teske materijale. Masina je opremljena velikim "bure" grajferom i gornjim transportom. Sirina sava 0,1 - 12 mm. Masina je upravljana ekcentrima od kojih se uz masinu isporucuju 3 standardna - za cik-cak sav u 2, 3 ili 4 tacke

Za gledanje videa kliknite ovdje!

Masine za velike vrece

Hightex #81300AH: Dvoiglena masina za obradu ivica sa sigurnosnim savom i gornjim i donjim transportom.
Dvoiglena masina za obradu ivica sa sigurnosnim savom i gornjim i donjim transportom. Masina je opremljena vodilicama za gajtan za popunjavanje rupa od igle. Masina je namjenjena za rad na izrazito jakim materijalima za izradu vreca, kao sto je izrazito teska juta, konoplja ili pletena polipropilenska vlakna.

Za gledanje videa kliknite ovdje 1

Za gledanje videa kliknite ovdje 2

 


Copyright 2006© cowboysew.com. Tous droits réservés.