cowboysew

Masini de cusut industriale pentru materiale groase, piele si tapiterie
-- Masini de cusut liniare pentru materiale groase, piele si tapiterie

Infiintata in anul 1996, HIGHTEX se bazeaza pe o calitate deosebita a produselor si serviciilor.

Va invitam sa efectuati un tur virtual al tehnologiilor de coasere din domeniul mobilierului tapitat, a tapiteriilor auto sau a confectionarii produselor din piele si materiale groase. O gama foarte larga de utilaje va vor convinge ca HIGHTEX este alegerea cea mai potrivita pentru obtinerea unor produse de înalta calitate si care sa va diferentieze pe piata.

Chiar daca este din material textil sau piele, orice produs nou de tapiterie sau marochinarie este o provocare pentru tehnologia de coasere HIGHTEX. Ve-ti beneficia de utilaje puternice, fiabile, cu un gard de flexibilitate marit, ce vor raspunde cu succes multitudinii de operetii de coasere dificile, ce sunt din ce în ce mai des întalnite.

Industria de tapiterie si marochinarie se confrunta cu schimbari constante a modei. Design-ul extravagant, culorile si materialele speciale, dau tonul noilor modele, ceea ce impune producatorilor sa fie din ce în ce mai flexibili si capabili sa puna în practica noile idei, fara întarziere. Flexibilitatea tehnologiei de coasere HIGHTEX va ajuta sa eliminati aceste inconveninte si sa tineti întotdeuna pasul cu noile tendinte. În cazul în care o tehnologie standard existenta nu va este suficienta, atunci ne vom stradui, ca împreuna cu dumneavoastra, sa va oferim solutia cea mai potrivita pentru a ajunge la un nivel optim de calitate si productivitate.

Bazandu-ne pe combinatia ideala dintre dezvoltare si experienta dovedita în constructia masinilor de cusut, dublate de o asistenta tehnica completa, asiguram protectia optima a investitiei clientilor nostri în utilajele HIGHTEX.

Tendintele si cerintele se schimba în fiecare secunda. Productia de mobilier tapitat trebuie sa raspunda fara a ezita, cerintelor exigente ale clientilor. Noile cerinte pentru productia de mobilier tapitat, cerinte ce sunt sensibile la nevoile pietei, vor continua sa fie pentru cheia noilor inovatii si îmbunatatirii serviciilor.

Pentru cea mai buna metoda de a satisface nevoilor clientilor a fost dobandita prin ascultarea cerintelor clientilor si dezvoltarea noilor puncte de vedere, cu angajamentul de a gasi solutia cea mai buna la cerintele fiecarui client.

În aceasta editie de tehnologii de coasere –ne-am propus sa va prezentam masini de noi generatie folosite în mod frecvent în productia de materiale groase, piele si tapiterie, beneficiind de masini cu un înalt grad de tehnicitate si flexibilitate.

Va rugam sa ne contactati: info@automatic-sewing.com

204-370-SP Masina de cusut cu coloana, 1 ace, cusatura rigida, utilizata pentru materiale groase si fire groase, în productia de tapiterie -- Nivelul maxim de confort si performanta.

Triplu transport - transport inferior, transport superior si transportul acului în material; Graifar de capacitate marita, reducandu-se frecventa de schimbare a mosorelului cu ata, special conceput pentru coaserea materialelor foarte groase; Pas maxim cusatura:14mm; Ridicarea maxima a piciorusului de presare: 20mm; Ajustarea pe verticala a transportului alternativ: 4~10mm functie de grosimea materialului (sau numarului de straturi cusute); Finte fir utilizat: Nm 30/3 - Nm 8/3; Finete ace: Nm 130 - Nm 280; Viteza maxima de coasere: 800 rot/min.

Avand o arie de coasere foarte larga, Masina se adapteaza perfect unei game largi de procese de coasere, incepand cu coaserea reperelor mici la incaltaminte si marochinarie, pana la aplicarea de buzunare si realizarea cusaturilor decorative.

Urmari clipul video

204-370-DP Masina de cusut cu coloana cu 2 ace, pentru cusaturi decorative (Tehnologie pentro o operatie de tighelire perfecta)

Masina de cusut cu coloana, 2 ace, distanta dintre ace de 8, 10, 12, 14 mm, cusatura rigida, utilizata pentru materiale groase si fire groase, în productia de tapiterie.

Masina de cusut coloana 2 ace piele industriala pentru cusaturi decorative (cusaturi ornamentale cu ate groase), triplu transport, utilizata pentru materiale groase si ate groase, în productia de tapiterie--O masina de cusut de mare performata, optimizat pentru industria de canapele & fotolii.

Triplu transport - transport inferior, transport superior si transportul acului în material; Graifar de capacitate marita, reducandu-se frecventa de schimbare a mosorelului cu ata, special conceput pentru coaserea materialelor foarte groase; Pas maxim cusatura:14mm; Ridicarea maxima a piciorusului de presare: 20mm; Ajustarea pe verticala a transportului alternativ: 4~8mm functie de grosimea materialului (sau numarului de straturi cusute); Finte fir utilizat: Nm 30/3 - Nm 8/3; Finete ace: Nm 130 - Nm 280; Viteza maxima de coasere: 400 rot/min. Un larg sortiment de accesorii asigura o inalta productivitate chiar si la coaserea materialelor de diferite grosimi sau a materialelor complicate.

Mecanism dublu de tensionare a firului de la ac, ce permite coaserea cu tensionare marita chiar si in cazul unor ate mai groase, rezultand o cusatura perfecta pe toate tipurile de material. De exemplu canapele din piele, fotolii din piele, huse pentru scaune auto, geanta de piele, pantofi, mobilier tapi?at, genti & bunuri din piele.

Urmari clipul video

HighTex 204-370PRO Masina de cusut pentru cusătură decorativă în canapele din piele

Ritmul ridicat al operațiilor de cusătură decorativă în producerea capacelor de scaune auto, a plăcilor de bord și a panourilor ușilor, canapele si fotolii de piele, huse pentru scaune auto, precum și tendința modă spre materialele din piele groasă pentru mobilierul tapițat necesită mijloace de operare adaptate optim și cu performanțe ridicate.
O mare varietate de echipamente permite utilizarea acestor mașini pentru o multitudine de aplicații în sectorul cusăturilor decorative de dimensiuni medii și mari.
Până la 12 cusături lungi pentru cusături decorative de înălțare Masina cu 32 de cusaturi ornamentale. A impune noi standarde in industria de fabricare a canapele si fotolii. La dezvoltarea noii serii de masini de cusut – au luat in considerare cerintele celor mai faimosi producatori de canapele si fotolii. Prin aceasta caracterizat prin marea eficienta a parametrilor de coasere, o constructie robusta si o flexibilitate unica.

Urmari clipul video

204-370BF Masina de cusut pentru canapele (cusaturilor decorative cu ate groase)

Masina de cusut plana triplu transport, utilizata pentru materiale groase si fire groase, în productia de tapiterie
Masina plana cu brat semi-lung, cusatura rigida, triplu transport, graifar de capacitate mare, pentru materiale foarte groase.
Masina este dotata cu un echipament de coasere pentru materiale foarte groase, astfel putand face fata cu brio tuturor tipurilor de materile foarte groase, fie din piele, fie material textil multistrat.
Masina plana de cusut, 1 ac, cusatura rigida, brat semi - lung, utilizata pentru materiale foarte groase triplu transport - transport inferior, transport superior si transportul acului in material graifar de capacitate marita.
pas maxim cusatura: 14mm
ridicarea maxima a piciorusului de presare: 20mm
distanta de la ac la bratul masinii: 320mm
ajustarea pe verticala a transportului alternativ: 4~8mm functie de grosimea materialului (sau numarului de straturi cusute)
finete fir utilizat: Nm 30/3 - Nm 8/3
finete ace: Nm 130 - Nm 280
viteza maxima de coasere: 800 rot/min
Aceasta masina de cusut industriale poate înlocui Durkopp Adler 204-370

Urmari clipul video

205-370BF Masina de cusut pentru canapele (cusaturilor decorative cu ate groase)

Masina de cusut cu brat cilindric, 1 ac, cusatura rigida, brat semi - lung, utilizata pentru materiale foarte groase
Cele mai groase materiale, tighele ornamenatale cu pas mare. Triplu transport - transport inferior, transport superior si transportul acului în material; Graifar de capacitate marita, reducandu-se frecventa de schimbare a mosorelului cu ata, special conceput pentru coaserea materialelor foarte groase; Pas maxim cusatura: 14mm; Ridicarea maxima a piciorusului de presare: 20mm; Ajustarea pe verticala a transportului alternativ: 4~10mm functie de grosimea materialului (sau numarului de straturi cusute); Finte fir utilizat: Nm 30/3 - Nm 8/3; Finete ace: Nm 130 - Nm 280; Viteza maxima de coasere: 800 rot/min.

Avand o arie de coasere foarte larga, Masina se adapteaza perfect unei game largi de procese de coasere, incepand cu coaserea reperelor mici la incaltaminte si marochinarie, pana la aplicarea de buzunare si realizarea cusaturilor decorative (cusaturi ornamentale cu ate groase).
Aceasta masina de cusut industriale poate înlocui Durkopp Adler 205-370

Urmari clipul video 1

Urmari clipul video 2

724368 Masina de cusut cu coloana, 2 ace, triplu transport, utilizata pentru materiale groase si fire groase, în productia de tapiterie--Tehnologie pentro o operatie de tighelire perfecta.

Triplu transport - transport inferior, transport superior si transportul acului în material; Graifar de capacitate marita, reducandu-se frecventa de schimbare a mosorelului cu ata, special conceput pentru coaserea materialelor foarte groase; Pas maxim cusatura:14mm; Ridicarea maxima a piciorusului de presare: 20mm; Ajustarea pe verticala a transportului alternativ: 4~8mm functie de grosimea materialului (sau numarului de straturi cusute); Finte fir utilizat: Nm 30/3 - Nm 8/3; Finete ace: Nm 130 - Nm 280; Viteza maxima de coasere: 400 rot/min.

Mecanism dublu de tensionare a firului de la ac, ce permite coaserea cu tensionare marita chiar si in cazul unor fire mai groase, rezultand o cusatura perfecta pe toate tipurile de material.

Avand o arie de coasere foarte larga, Masina se adapteaza perfect unei game largi de procese de coasere, incepand cu coaserea reperelor mici la incaltaminte si marochinarie, pana la aplicarea de buzunare si realizarea cusaturilor decorative (cusaturi ornamentale cu ate groase).
Aceasta masina de cusut industriale poate înlocui Durkopp Adler 868

Urmari clipul videoCowBoy CB4500 Masini de cusut pentru pielea groasa

Masina de cusut cu brat cilindric, 1 ac, cusatura rigida, penrtu produse tridimensionale de lungime mare

(1) triplu transport - transport inferior, transportul acului în material si transport superior

(2) graifar de capacitate marita, reducandu-se frecventa de schimbare a mosorelului cu ata, special conceput pentru coaserea materialelor foarte groase

(3) brat cilindric cu lungimea de 420mm

(4) dispozitiv de înfasurare a atei pe mosorel, pozitionat pe corpul masinii

(5) ridicarea maxima a piciorusului 23mm

(6) pasul maxim al cusaturii 11mm - în ambele sensuri de coasere

(7) maneta pentru schimbarea sensului de coasere

(8) reglarea transportului alternativ 4 - 8mm

(9) finete ac Nm130 – 280

(10) finete fir Nm30/3 - 10/3

(11) viteza maxima de coasere 600 rot/min

(12) dotata cu echipament de coasere pentru materiale foarte groase

Masina de cusut liniara cu 1 ac, pentru materiale groase: genti piele, curele, chimire, hamuri piele, hamuri cai, canapele si fotolii etc.

Urmari clipul videoCowBoy CB3200 Masini de cusut pentru genti, curele si accesorii din piele

Usada na fabricação de selaria, como arreio, estribo, etc.
Echedor de bobina acoplada no cabeçote.
Transporte triplo.
Montada com motor de baixa velocidade e de 1/2 HP.
Lançadeira grande ocilante com bobina de grande capacidade de armazenagem de linha.
Com retrocesso.
Braço com 81 mm de diametro.
Braço com grande área útil

Urmari clipul video768-273 Masina de cusut coloana, 1 sau 2 ace, triplu transport din piele si materiale groase

Masina este dotata cu 2 mecanisme separate pentru regaljul valorii pasilor de cusatura, ce permite realizarea in cadrul aceleasi cusaturi, pasi de cusatura cu dimensiuni diferite. Masina poate avea aplicatii variate la coaserea materialelor din piele sau tesaturi groase, in productia de canapele sau tapitetie auto.
Masina de cusut cu coloana, 1 ac sau 2 ace, cusatura rigida, utilizata pentru materiale groase.
triplu transport - transport inferior, transport superior si transportul acului in material;
ridicare automata a piciorusului de presare - actionat pneumatic;
graifar vertical de capacitate marita;
ajustarea pe verticala a transportului alternative, functie de grosimea meterialului (sau numarului de straturi cusute)
dispozitiv de siguranta a graifarului: in cazul in care in mod accidental se produce o aglomeratie de fir in jurul graifarului, acest dispozitiv actioneaza in mod automat, decupland axul de rotatie al graifarului si prevenind ruperea graifarului.

Urmari clipul video

CB6900 Masina cu brat cilindric, triplu transport, 1 ac cusatura rigida, graifar vertical

Datorita placii de ac subtiri, masina se adapteaza cu usurinta la coaserea articolelor tubulare de dimensiuni mici cu un diametru de 72mm. Aceasta confera masinii avantajul coaserii nu numai a reperelor mici din componenta posetelor sau incaltamintei, ci si a reperelor mici din componenta portofelelor.

Detaliitehnice:
Masina de cusut cu brat cilindric, 1 ac, cusatura rigida tip 301, dotata cu graifar vertical de capacitate marita si echipament de coasere pentru piese ce au curbe înguste.
triplu transport - transport inferior, transport superior si transportul acului in material;
brat cilindric cu diametru de Ø72;
lungimea bratului cilindric 255mm;
ajustarea pe verticala a transportului alternativ: 1~6,5mm functie de grosimea materialului (sau numarului de straturi cusute);
mecanism de miscare pe verticala a piciorusului transportor ce mentine constanta in timpul coaserii, distanta dintre piciorusul de presare si piciorusul transportor odata cu schimbarea grosimii de material.
Ajustarea se face cu ajutorul unei role plasate deasupra capului masinii. In momentul ajustarii distantei dintre piciorusul de presare si cel transportor, masina modifica in mod automat cu aceeasi valoare, viteza de coasere a masinii fata de viteza maxima;
traiectoria transportului inferior se executa sub forma rectangulara (nu eliptic ca cele standard) ce asigura un transport uniform pe toata suprafata dintilor transportori si elimina riscul de aparitie a cusaturilor incretite in cazul materialelor multistrat;
mecanism de siguranta a graifarelor - in cazul in care accidental se infasoara o cantitate de fir în jurul graifarelor, acestea sunt decuplate automat de la axul principal, astfel prevenindu-se ruperea sau fortarea acestora;
masina este prevazută standard cu un mecanism ce permite ajustarea micrometrica a transportului inferior, ceea ce ajuta la corectarea transportului materialelor neuniforme cu tendinte de onduire;
mecanism de infasurare a atei pe mosorel, plasat in partea frontala a capului masinii pasul maxim al cusaturii 6mm (in ambele sensuri)
inaltimea maxima de ridicare a piciorusului 16mm

Wiecej informacji: KLIKNIJ TUTAJ

HM6900 Masina de cusut cu brat cilindric si taiere automata a firuluI

Datorita placii de ac subtiri, masina se adapteaza cu usurinta la coaserea articolelor tubulare de dimensiuni mici cu un diametru de 72mm. Aceasta confera masinii avantajul coaserii nu numai a reperelor mici din componenta posetelor sau incaltamintei, ci si a reperelor mici din componenta portofelelor.
Taierea automata firului de ata ceea ce permite cresterea eficientii muncii si o productivitate mai mare.
Panou de control usor de folosit si intuitiv, usor de resetat ceea ce permite utilizatorului operarea masinii cu un instructaj minimal.
Masini de cusut piele full automata: taiere automata a firului; ridicare automata a piciorusului de presare; sistem automat de executare a cusăturii inverse; Oprire automată în poziția acului în sus / jos.

Wiecej informacji: KLIKNIJ TUTAJ

HM7560N-7 Masina de cusut liniara full automata pentru productia de tapiterie

Masina de cusut plana, 2 ac, cusatura rigida, greifer vertical mare, triplu transport – tapiterie, incaltaminte, marochinarie, pielarie, automotive.
Taierea automata firului de ata ceea ce permite cresterea eficientii muncii si o productivitate mai mare.
Panou de control usor de folosit si intuitiv, usor de resetat ceea ce permite utilizatorului operarea masinii cu un instructaj minimal.
Masini de cusut piele si tapiterie, cu full automata: taiere automata a firului; ridicare automata a piciorusului de presare; sistem automat de executare a cusăturii inverse; Oprire automată în poziția acului în sus / jos.

Wiecej informacji: KLIKNIJ TUTAJ

7565N 2 ace escamotabile – specialistul în cusături ornamentale în unghi

Maşină plană de cusut, 2 ace escamotabile, cusătură rigidă, distanţa dinter ace de 4.8, 6.4, 7.9mm (posibil şi alte distanţe), utilizată pentru materiale foarte groase
* triplu transport - transport inferior, transport superior şi transportul acului în material
* ridicarea picioruşului de presare - acţionat la genunchieră
* graifăr vertical de capacitate mărită
* pas maxim cusătură: 9mm
* ridicarea maximă a picioruşului de presare: 13mm
* ajustarea pe verticală a transportului alternativ: 2,5~6,5mm funcţie de grosimea meterialului (sau numărului de straturi cusute)
* mecanism de mişcare pe verticală a picioruşului transportor ce menţine constantă în timpul coaserii, distanţa dinter picioruşul de presare şi picioruşul transportor odată cu schimbarea grosimii de material
* traiectoria transportului inferior se execută sub formă rectangulară (nu eliptic ca cele standard) ce asigură un transport uniform pe toată suprafaţa dinţilor transportori şi elimină riscul de apariţie a cusăturilor încreţite în cazul materialelor multistrat
* Transport rectangular
* mecanism de înfăşurare a aţei pe mosorel, plasat în partea frontală a capului maşinii
* distanţa de la ac la braţul maşinii: 255mm
* finţe fir utilizat: Nm 60/3 - Nm 20/3
* fineţe ace: Nm 125 - Nm 180
* viteza maximă de coasere: 2.000 rot/min
* sistem de lubrifiere automat pentru partea graifărelor

Wiecej informacji: KLIKNIJ TUTAJ

7591 Cusaturi de montaj si decorative la incaltaminte

Masina de cusut cu coloana si rola transportoare, specialistul pentru cusaturi apropiate de canturi si curbe stranse.
Cusaturi de montaj si decorative la incaltaminte, articole din piele si automotive.
Taierea automata firului de ata ceea ce permite cresterea eficientii muncii si o productivitate mai mare.
Panou de control usor de folosit si intuitiv, usor de resetat ceea ce permite utilizatorului operarea masinii cu un instructaj minimal.
Masini de cusut piele si tapiterie, cu full automata: taiere automata a firului; ridicare automata a piciorusului de presare; sistem automat de executare a cusăturii inverse; Oprire automată în poziția acului în sus / jos.

Wiecej informacji: KLIKNIJ TUTAJ

7592 Masini de cusut cu coloana – 2 ace Dublu transport (rola inferioara+rola superioara)

Masina de cusut cu coloana si rola transportoare, specialistul pentru cusaturi apropiate de canturi si curbe stranse.
Cusaturi de montaj si decorative la incaltaminte, articole din piele si automotive.
Taierea automata firului de ata ceea ce permite cresterea eficientii muncii si o productivitate mai mare.
Panou de control usor de folosit si intuitiv, usor de resetat ceea ce permite utilizatorului operarea masinii cu un instructaj minimal.
Masini de cusut piele si tapiterie, cu full automata: taiere automata a firului; ridicare automata a piciorusului de presare; sistem automat de executare a cusăturii inverse; Oprire automată în poziția acului în sus / jos.

Wiecej informacji: KLIKNIJ TUTAJ

<

7335 Masina de cusut cu brat cilindric , triplu transport din piele si materiale groase

Masina cu brat cilindric, triplu transport, graifar vertical, pasul maxim 6 mm, 2200 rpm, diametrul cilindrului 46,5 mm, dimensiuni de la ac la corp 257 x 110 mm, cu taiere automata de fir, ridicare automata piciorus presor cu actionare pneumatica, ridicare 10/14 mm, intarire automata, pentru aplicat bentita. Completa cu blat, suport si servomotor. Datorita placii de ac subtiri, masina se adapteaza cu usurinta la coaserea articolelor tubulare de dimensiuni mici cu un diametru de 40mm. Aceasta confera masinii avantajul coaserii nu numai a reprelor mici din componenta posetelor sau incaltamintei, ci si a reperelor mici din componenta portofelelor.
Aceasta masina de cusut industriale poate înlocui Pfaff 335

Urmari clipul video

204-102MD Ac dublu pentru cusaturi decorative pentru tapizando sillon de piel (cusaturi ornamentale cu ate groase)

Masina pentru executat cusatura decorativa (cusaturi ornamentale), utilizata pentru materiale groase si fire groase, în tapizando sillones de piel, canapele si fotolii de piele, huse pentru scaune auto, incaltamintei.

Masina cu 14 de cusaturi ornamentale. A impune noi standarde in industria de fabricare a canapele si fotolii. La dezvoltarea noii serii de masini de cusut – au luat in considerare cerintele celor mai faimosi producatori de canapele si fotolii. Prin aceasta caracterizat prin marea eficienta a parametrilor de coasere, o constructie robusta si o flexibilitate unica.

Graifar de capacitate marita, reducandu-se frecventa de schimbare a mosorelului cu ata, special conceput pentru coaserea materialelor foarte groase; Pas maxim cusatura:10mm; Ridicarea maxima a piciorusului de presare: 15mm; Ajustarea pe verticala a transportului alternativ: 4~10mm functie de grosimea materialului (sau numarului de straturi cusute); Finte fir utilizat: Nm 30/3 - Nm 8/3; Finete ace: Nm 130 - Nm 280; Viteza maxima de coasere: 400 rot/min.

Urmari clipul video 1

Urmari clipul video 2BAS-311G, BAS-311H Automat de coasere cu programare pentru articole din piele și centura de siguranță

Automat de coasere cu programare , cu motor montat pe axul superior al masinii (tehnologie DirectDrive)cu consum de energie mai redus cu 50% decit variantele clasice , cusatura rigida , graifar vertical cu capacitate dubla , pentru materiale medii , grele si foarte grele, cu piciorus presor pasitor special tip broderie cu ridicare 22 mm (este posibila programarea inaltimii la care coboara piciorusul presor in functie de grosimea diferita a straturilor de material in cadrul aceluiasi program de coasere),reglare distanta de oprire fata de placa acului 0-10 mm , zona de coasere 130 mm x 100 mm ,lungimea pasului 0.05-12.7 mm , cu taietor automat de fir si stergator automat de fir ,viteza de coasere 2700 imp/min.
Actionare separata cleme de lucru stinga-dreapta,cu coborirea independenta a clemelor stinga-dreapta cu actionare de la pedale separate (opțional).
BAS-311H Masina de cusut automata utilizeaza sistemul electronic tip Brother BAS și cititor de coduri de bare ( alege automat modelul in functie de cod).
Deplasarea asigurata prin motoare pas cu pas cu rezolutie de 0,05 mm/puls pt.realizarea de cusaturi curbe si linii diagonale de mare precizie.

Urmari clipul video

BAS-326G, BAS-326H Automat de coasere cu programare pentru genti piele, fashion pantofi și jeans

Automat de coasere cu programare , cu motor montat pe axul superior al masinii (tehnologie DirectDrive)cu consum de energie mai redus cu 50% , cusatura rigida , graifar vertical cu capacitate dubla , pentru materiale medii , grele si foarte grele, cu piciorus presor pasitor special tip broderie cu ridicare 22 mm (este posibila programarea inaltimii la care coboara piciorusul presor in functie de grosimea diferita a straturilor de material in aceeasi cusatura),reglare distanta de oprire fata de placa acului 0-10 mm , zona de coasere 220 mm x 100 mm ,lungimea pasului 0.05-12.7 mm , cu taietor automat de fir si stergator automat de fir ,viteza de coasere 2700 imp/min, consum aer comprimat 1,7 l/min.
Actionare separata cleme de lucru stinga-dreapta,cu coborirea independenta a clemelor stinga-dreapta cu actionare de la pedale separate (opțional).
BAS-326H Masina de cusut automata utilizeaza sistemul electronic tip Brother BAS și cititor de coduri de bare ( alege automat modelul in functie de cod).
Deplasarea asigurata prin motoare pas cu pas cu rezolutie de 0,05 mm/puls pt.realizarea de cusaturi curbe si linii diagonale de mare precizie.

Urmari clipul video

BAS-342G, BAS-342H Automate pentru coasere programata, pentru articole din piele și tapițerie auto

Masina automata programabila pentru coaserea, cu motor montat pe axul superior al masinii (tehnologie DirectDrive)cu consum de energie mai redus cu 50% , cusatura rigida , graifar vertical cu capacitate dubla , pentru materiale medii , grele si foarte grele, cu piciorus presor pasitor special tip broderie cu ridicare 30 mm (este posibila programarea inaltimii la care coboara piciorusul presor in functie de grosimea diferita a straturilor de material in aceeasi cusatura),reglare distanta de oprire fata de placa acului 0-10 mm. Masina automata programabila, aria de coasere 300×200 mm, cu motor direct drive incorporat, pentru jeans, genti voiaj, pantofi sport , airbaguri masina liber programabila direct de pe panoul de comanda LCD.
Actionare separata cleme de lucru stinga-dreapta,cu coborirea independenta a clemelor stinga-dreapta cu actionare de la pedale separate (opțional).
BAS-342H Masina de cusut automata utilizeaza sistemul electronic tip Brother BAS și cititor de coduri de bare ( alege automat modelul in functie de cod).
Deplasarea asigurata prin motoare pas cu pas cu rezolutie de 0,05 mm/puls pt.realizarea de cusaturi curbe si linii diagonale de mare precizie.

Urmari clipul video

BAS-342GXL, BAS-342HXL Automate pentru coaserea huselor pentru scaune auto pentru industria automotive

Masina de cusut programabila, zona de cusut de 600 x 400 mm, pentru coaserea materialelor groase. Rolul de alzapatas automate si programabile. Inaltimea piciorusului de coasere poate fi ajustată în funcție de grosimea materialului și a firului pentru a preveni ruperea firului și pierderea de puncte. Include port USB și discheta pentru a introduce modelul. Panou de cusut standard de programe pe aparat.
BAS-342HXL Masina de cusut automata utilizeaza sistemul electronic tip Brother BAS și cititor de coduri de bare ( alege automat modelul in functie de cod).
Deplasarea asigurata prin motoare pas cu pas cu rezolutie de 0,05 mm/puls pt.realizarea de cusaturi curbe si linii diagonale de mare precizie.
Masina automata de cusut pentru pernă personalizată pentru scaune, airbag-uri, huse pentru scaune auto, interioare auto (panouri de ușă, console, tablouri de bord), interioare pentru bărci, interioare și motociclete pentru aeronave, panouri tapițate perete, tăblii tapițate, panouri de perete pentru dormitor, genți din piele, pantofi, curele din piele, piele sacou, canapele, canapele, fotolii + scaune de birou.

Urmari clipul video

BAS-342HXL Masini pentru cusaturi ciclice controlate electronic pentru tapiterie scaune auto și mobilier tapitat

Masina electronica cu programare, zona de cusut de 1000 x 400 mm, pentru coaserea materialelor groase. Rolul de alzapatas automate si programabile. Inaltimea piciorusului de coasere poate fi ajustată în funcție de grosimea materialului și a firului pentru a preveni ruperea firului și pierderea de puncte. Include port USB și discheta pentru a introduce modelul. Panou de cusut standard de programe pe aparat.
Sistemul original de control Brother BAS-342HXL este disponibil ca opțiune.
Deplasarea asigurata prin motoare pas cu pas cu rezolutie de 0,05 mm/puls pt.realizarea de cusaturi curbe si linii diagonale de mare precizie.
Automat de coasere dupa contur pentru pernă personalizată pentru scaune, airbag-uri, huse pentru scaune auto, interioare auto (panouri de ușă, console, tablouri de bord), interioare pentru bărci, interioare și motociclete pentru aeronave, panouri tapițate perete, tăblii tapițate, panouri de perete pentru dormitor, genți din piele, pantofi, curele din piele, piele sacou, canapele, canapele, fotolii + scaune de birou.

Urmari clipul video

MLK500 Masini pentru cusaturi ciclice controlate electronic pentru materiale groase
MLK500-2516 Masina automata de cusut pentru chingi ancorare
MLK500-3520 Masina de cusut harnasament, centuri siguranta

Masina atinge viteza maxima de 1600 rot/min, ceea ce conduce la reducerea timpilor de coasere si la o crestere a productivitatii.
Masina este dotata cu un echipament de graifar vertical rotativ cu capacitate triplu, pentru material tip chingi textile, fire groase utilizat: #10 (=T-270, V277, 840dx3).
Masini pentru cusaturi ciclice controlate electronic cusatura rigida este dotata cu un echipament de coasere pentru materiale foarte groase, astfel putand face fata cu brio tuturor tipurilor de materile foarte groase (chingi textile).
Hightex MLK500 - Masina de cusut in arie folosita atat in industria chingi textile, la coaserea chingi ancorare, chingi de ancorare, centurilor de siguranta, harnasament, ham de siguranta, chingi ridicare, air bag-urilor, curele si chingi.
Masina se livreaza completa: cap masina, blat, picioare motor. Garantie 24 luni.

Urmari clipul video 1

Urmari clipul video 2

Urmari clipul video 3

MLK600-3020 Masina automata programabila pentru coaserea chingi ancorare, chingi ridicare și centuri siguranta

Masina automata programabila, aria de coasere 300X200 mm, cu motor direct drive incorporat, cu graifer cu capacitate tripla de fir, taietor automat de fir puternic, destinat pentru ata foarte groasa, forta de pentrare mare a acului, piciorus presor actionat intermitent masina liber programabila direct de pe panoul de comanda LCD (touch screen).
Operatie economica cu un consum mic de putere.
Automat complet.
Masina este dotata cu un echipament de graifar vertical rotativ cu capacitate triplu, pentru material tip chingi textile, fire groase utilizat: #10 (=T-270, V277, 840dx3), astfel putand coaserea fata cu brio tuturor de materile foarte groase (chingi textile): chingi ancorare, chingi de ancorare, centurilor de siguranta, harnasament, ham de siguranta, chingi ridicare, air bag-urilor, curele si chingi.

Urmari clipul video (pentru coaserea chingi ancorare)

Urmari clipul video (pentru coaserea chingi ridicare)

HighTex 733PLC Masina de cusut in arie speciala pentru chingi si sfori

Acest tip de masina se gaseste in doua variante:

HighTex 733PLC/X - Masina de cusut in arie pentru materiale foarte groase cu greifer mare.Aceasta masina este echipata cu arzatoare (topitoare) automate de fir pentru taiere firului si pe fata si pe spate!Aceasta masina se preteaza la coaserea de materiale extra grele,cum ar fi: centuri de siguranta,chingi de incarcare,casete de zbor,prelate,piele etc.Programul de coasere se poate incarca pe masina prin USB.

HighTex 733PLC/R- este aceasi masina ca si cea de mai sus dar echipata cu dispozitiv special pentru coaserea franghii & sfori care au ca domeniu de utilizare:alpinismul,yachting sau orice alt domeniu care foloseste sfori pentru ancorare corpuri grele!

733PLC/X Masina de cusut speciala pentru coaserea centuri siguranta: Urmari clipul video

733PLC/R Masina de cusut speciala pentru coaserea franghii & sfori: Urmari clipul video

71008 Masina de cusut in arie speciala pentru chingi si sfori

Acest tip de masina se gaseste in doua variante:
HighTex 71008S - Masina de cusut in arie pentru materiale foarte groase cu greifer mare.Aceasta masina este echipata cu arzatoare (topitoare) automate de fir pentru taiere firului si pe fata si pe spate!Aceasta masina se preteaza la coaserea de materiale extra grele,cum ar fi: centuri de siguranta,chingi de incarcare,casete de zbor,prelate,piele etc.Programul de coasere se poate incarca pe masina prin USB.
HighTex 71008R - este aceasi masina ca si cea de mai sus dar echipata cu dispozitiv special pentru coaserea sforilor care au ca domeniu de utilizare:alpinismul,yachting sau orice alt domeniu care foloseste sfori pentru ancorare corpuri grele!

71008R Masini electronice de cusut pentru coaserea franghii & sfori: Urmari clipul video

71008S Masina automata de cusut pentru curele de ridicare: Urmari clipul video

72008PLK Masina automata de cusut pentru chingi textile de ridicare

Avand o productivitate ridicata, Masina realizeaza cusaturi pentru diverse operatii si aplicatii pe produs, cum ar fi: chingi,chingi urechi,chingi circulare,chingi ridicare, chingi de ancorare, chingi ancorare, ham de siguranta, coaserea chingilor, imbinarea prin coasere a reperelor mici, coaserea diferitelor repere la incaltaminte, coaserea air bag-urilor.

Miscarile masinii impuse pe axele X si Y sunt controlate si imprimate de un concept nou de encoder cu motoare pas cu pas, ceea ce contribuie la o operatie de coasere mai precisa si la o crestere a productivitatii.

inaltimea de ridicare a piciorusului de presare poate fi programat sa execute o ridicare intermediara in timpul coaserii - in special la coaserea materialelor cu diferente mari de inaltime;

mecanismul de ridicare a clemelor stanga si dreapta de fixare a materialului sunt actionate pneumatic in mod independent. Fiecare clema poate fi coborata sua urcata separat, ceea ce confera o usurinta la coaserea materialelor cu diferente de grosimi;

tensiunea firului de la ac poate fi ajustata separat conform tipului de material si directiei de coasere. Aceste modificari sunt memorate ca parametri de coasere si pot fi aplicate de cate ori este nevoie pt. coaserea anumitor tipuri de contururi, pe diverse tipuri de materiale.
Aceasta masina de cusut industriale poate înlocui Mitsubishi PLK-E2008H

Urmari clipul video

7273PLK Masini de cusut programabile pentru materialele foarte grele (chingi ridicare, franghii)

Masina 7273PLK este proiectata sa manevreze snurul greu si ata extra grea. Acest model de masina de cusut controlat electronic, cu un camp de lucru de 200 x 100 mm si sistemul de taiere a atei cu un cutit superior si unul inferior este creat sa lucreze cu ata extra grea. Mosorul foarte mare permite productia mare intre incarcarile mosorului.

Masini de cusut pentru cusatura de intarire si cusatura zig zag pentru coarda groasa (maxim 20 mm diametru).

Aceasta automate pentru coasere programabile cu un ac foarte mare este foarte bine adaptata pentru materialele grele si foarte grele. Acesta este potrivit pentru folosirea atei groase, pentru alimentarea cusaturilor brute si ameliorarea eficientei. De exemplu: corzi, chingi, franghii, echipament de protectie.

7273PLK/R Masina electronica de cusut cheite, pentru coarda de siguranta (Corzi si franghii de escalada / alpinism ): Urmari clipul video

7273PLK/S Masini pentru cusaturi ciclice controlate electronic, pentru ham de siguranta: Urmari clipul video

HIGHTEX #72600KSL-6V Masina automata de cusut pentru chingi de ancorare

Avand o productivitate ridicata, Masina realizeaza cusaturi pentru diverse operatii si aplicatii pe produs, cum ar fi: chingi ridicare, chingi macarale, chingi textile de ridicare, chingi urechi,chingi circulare, chingi de ancorare, chingi ancorare, ham de siguranta, coaserea chingilor, imbinarea prin coasere a reperelor mici, coaserea diferitelor repere la incaltaminte, coaserea air bag-urilor.

Miscarile masinii impuse pe axele X si Y sunt controlate si imprimate de un concept nou de encoder cu motoare pas cu pas, ceea ce contribuie la o operatie de coasere mai precisa si la o crestere a productivitatii.

inaltimea de ridicare a piciorusului de presare poate fi programat sa execute o ridicare intermediara in timpul coaserii - in special la coaserea materialelor cu diferente mari de inaltime;

mecanismul de ridicare a clemelor stanga si dreapta de fixare a materialului sunt actionate pneumatic in mod independent. Fiecare clema poate fi coborata sua urcata separat, ceea ce confera o usurinta la coaserea materialelor cu diferente de grosimi;

tensiunea firului de la ac poate fi ajustata separat conform tipului de material si directiei de coasere. Aceste modificari sunt memorate ca parametri de coasere si pot fi aplicate de cate ori este nevoie pt. coaserea anumitor tipuri de contururi, pe diverse tipuri de materiale.

Urmari clipul video 1

Urmari clipul video 2HIGHTEX #GLK911 Masini automate de cusut pentru chingi textile ridicare

Avand o productivitate ridicata, Masina realizeaza cusaturi pentru diverse operatii si aplicatii pe produs, cum ar fi: chingi,chingi urechi,chingi circulare,chingi ridicare, chingi de ancorare, chingi ancorare, ham de siguranta, coaserea chingilor, imbinarea prin coasere a reperelor mici, coaserea diferitelor repere la incaltaminte, coaserea air bag-urilor.

Miscarile masinii impuse pe axele X si Y sunt controlate si imprimate de un concept nou de encoder cu motoare pas cu pas, ceea ce contribuie la o operatie de coasere mai precisa si la o crestere a productivitatii.

inaltimea de ridicare a piciorusului de presare poate fi programat sa execute o ridicare intermediara in timpul coaserii - in special la coaserea materialelor cu diferente mari de inaltime;

mecanismul de ridicare a clemelor stanga si dreapta de fixare a materialului sunt actionate pneumatic in mod independent. Fiecare clema poate fi coborata sua urcata separat, ceea ce confera o usurinta la coaserea materialelor cu diferente de grosimi;

tensiunea firului de la ac poate fi ajustata separat conform tipului de material si directiei de coasere. Aceste modificari sunt memorate ca parametri de coasere si pot fi aplicate de cate ori este nevoie pt. coaserea anumitor tipuri de contururi, pe diverse tipuri de materiale.

Urmari clipul video

72600PLK Masina electronica pentru cusaturi programate din materiale groase

Avand o arie de coasere foarte larga, masina se adapteaza perfect unei game largi de procese de coasere, incepand cu coaserea reperelor mici la incaltaminte si marochinarie, pana la aplicarea de buzunare si realizarea cusaturilor decorative.

Masina atinge viteza maxima de 1100 rot/min, crescand viteza de coasere la inceputul si sfarsitul ciclului de coasere, precum si marirea vitezei de taiere a firelor, ceea ce conduce la reducerea timpilor de coasere si la o crestere a productivitatii.

Automat de coasere cu programare, cu motor montat pe axul superior al masinii (tehnologie DirectDrive cu consum de energie mai redus cu 50%), cusatura rigida, zona de coasere 300 mm x 200 mm (directie X / directie Y), graifar vertical rotativ cu capacitate dubla, pentru material tip airbag webbing, piciorus presor pasitor special tip broderie cu ridicare 19,5 mm (este posibila programarea inaltimii la care coboara piciorusul presor in functie de grosimea diferita a straturilor de material in aceeasi cusatura), pentru realizare de cusaturi cu calitate ridicata pentru produse din piele.

Masini pentru cusaturi ciclice controlate electronic cusatura rigida este dotata cu un echipament de coasere pentru materiale foarte groase, astfel putand face fata cu brio tuturor tipurilor de materile foarte groase, fie din piele, fie material textil multistrat.

Urmari clipul video

HIGHTEX #366-76-12 Masina de cusut cu brațul lung zig-zag pentru vele

Masina de cusut zig-zag, brațul lung de 30 "(76,50 mm) speciala pentru cusutul velelor de orice fel. Mașina este livrată cu 3 came: una pentru ocusatura normală zig-zag, o alta camă pentru doua cusături și o alta cama 3 pasi zig-zag. Livrat cu pneumatica spate picior stivuitor, mecanism și de sus din spate pneumatice și extractor de alimentare buton revenire cu ac electronic Motor de poziție.Transfer de marimi mari de tip KSP-204N. Mini servo motor de 750W ( 1H.P.). Disponibil în versiunea standard, 366-76-12 și dimensiunea pat mare 11" (27,94 cm) 366-76-12-HM

Urmari clipul video

HIGHTEX #9518-30 Masina de cusut cu brațul lung zig-zag pentru vele

Cele modele de baza din seria de masini zig-zag sunt destinate in special aplicatiilor pe materiale de grosime medie. O caracteristica tehnica specifica este miscarea paralela a barei de ac. In acest fel este asigurata penetrarea materialului cu acul in plan vertical la fiecare impunsatura.

Coaserea materialelor groase cu ate sintetice se face fara probleme.

Coaserea materiale groase (vele de lumina, "tapiserie", corturi, tapiserie, marochinarie) pana la 8mm cu ate de pana la Nm15/3.

Cu schimbarea came Masina poate face diferite tipuri de modele de cusut (-CAM). Disponibil cu tuns automata a firului, stivuitor backtaking ?i de picioare. Op?ional tragator spate pneumatice.

Urmari clipul video

728-30 Masina cu brat lung, cusatura rigida, triplu transport, graifar vertical de capacitate mare

Cu o distanta generoasa de 760mm de la ac la bratul masinii si un triplu transport puternic ce realizeaza un pas de cusatura maxim de 10mm, masina ofera o productivitate remarcabila la coaserea materialelor foarte groase si cu lungimi foarte mari.
Detaliitehnice:
Masina plana de cusut, cu brat lung, 1 ac, cusatura rigida, utilizata pentru coaserea materialelor din piele si materialelor textile foarte groase, cu dimensiuni de gabarit marite, destinate mobilierului tapitat;
triplu transport - transport inferior, transport superior si transportul acelor in material
lungimea bratului masinii: 760mm
graifar vertical de capacitate marita
ajustarea pe verticala a transportului alternativ: 6~19mm functie de grosimea meterialului (sau numarului de straturi cusute)
mecanism de siguranta a graifarelor - in cazul in care accidental se infasoara o cantitate de fir in jurul graifarelor, acestea sunt decuplate automat de la axul principal, astfel prevenindu-se ruperea sau fortarea acestora;
mecanism de infasurare a atei pe mosorel, plasat in partea frontala a capului masinii
pas maxim cusatura: 10mm - in ambele sensuri
ridicarea maxima a piciorusului de presare: 21,5mm
finte fir utilizat: Nm 40/3 - Nm 20/3
finete ace: DDx1
viteza maxima de coasere: 2.000 rot/min
sistem automat de lubrifiare a graifarului

Urmari clipul video

8116 Masina manual pentru subtiat pielea

Masina manual pentru subtiat piele marca CowBoy 8116, ajuta la pregatirea pielii pentru coasere.
Instrument manual pentru subtiat margine piele, ajuta la pregatirea pielii pentru coasere.
Produsul este utilizat pentru taierea unui strat de piele, pentru a obtine subtierea pielii.
Grosimea stratului de piele taiat este reglabila.

Urmari clipul video

CowBoy 8020 Masini pentru despicarea pieilor

CowBoy 8020 Masina de despicarea de piele este utilizat pentru subtiat piele.
Pielea Despicata: permite subtierea unei fasii de piele cu latimea de maxim 508 mm.
Masina de despicare ajuta la pregatirea pielii pentru coasere.
Pieile groase sunt despicate in doua parti, ceea ce inseamna ca, in loc de o bucata de piele, ambele bucati sunt aranjate si razuite, pentru a asigura aceeasi consistenta si aceeasi grosime de aproximativ patru milimetri pe intreaga bucata de piele.
Masini pentru despicarea pieilor este utilizat pentru taierea unui strat de piele, pentru a obtine subtierea pielii. Grosimea stratului de piele taiat este reglabila.

Urmari clipul video

809 Instrument manual pentru subtiat margine piele

Dispozitiv Economic de Subtiat Piele, pentru Cusaturi Manuale Piele
Instrument manual pentru subtiat margine piele, ajuta la pregatirea pielii pentru coasere.
Produsul este utilizat pentru taierea unui strat de piele, pentru a obtine subtierea pielii.
Grosimea stratului de piele taiat este reglabila.

Urmari clipul video

800 Dispozitiv Economic de Subtiat Piele

Dispozitiv Economic de Subtiat Piele, pentru Cusaturi Manuale Piele.
Instrument manual pentru subtiat margine piele, ajuta la pregatirea pielii pentru coasere.
Produsul este utilizat pentru taierea unui strat de piele, pentru a obtine subtierea pielii.
Grosimea stratului de piele taiat este reglabila.
Permite subtierea unei fasii de piele cu latimea de maxim 15 cm.

Urmari clipul video

828A Maşină de tăiat cu lamă fierbinte pentru chingi ancorare

Aparatul electric de tăiat 828A este destinat tăierii precise la cald cu lamă fierbinte pentru chingi ancorare.
Tăiere chingi textile este unul dintre sistemele cele mai robuste și fiabile de tăiere de pe piață astăzi. Masina este capabila de a manipula si taia materiale cu duritate mare, inclusiv materiale textile industriale, cu precizie extremă. Masina și unitatea de control va accepta oricare dintre capetele de tăiere interschimbabile, care sunt actionate pneumatic, lucrind in timp cu minime interventi de intretinere.

Aplicații:
chingi ancorare, centurile de siguranta, chingi textile de ridicare, ham de siguranta.

Calitate și precizie:
"Blocul de alimentare cu lungimea de 6 inch(150mm) este capabil de multi transport. Rolele de sus și de jos sunt acționare ,conduse, și fixate de arcuri pentru a evita alunecarea. Motorul are un "soft start" pentru a împiedica materialul sa alunece la începutul procesului reducand astfel riscul de modificare sau întindere. Cu o precizie de tăiere excepțională, ± 1mm pe o lungime maxima de 100 metri. Viteza de avans este 36meteri/Min.
Aparatul este capabil de a taia multe role o dată pană la 6 "latimea totala. Există o opțiune de a schimba latimea cu o noua lama de taiere de 9 ", dacă este necesar.
Introducere parametri, de exemplu, lungime, temperatura etc este introdus prin panoul HMI, proiectat pentru o programare usoara.

Eficiență:
Temperatura, lungimea, durata și cantitatea sunt pre-stabilite, mașina poate fi lăsat fără supravechere și se va opri în mod automat odată ce suma produselor taiate este atinsa. Există puține sau deloc pierderi.

Urmari clipul video 1

Urmari clipul video 2

828B Maşină de tăiat cu lamă fierbinte pentru chingi ridicare

Aparatul electric de tăiat 828B este destinat tăierii precise la cald cu lamă fierbinte pentru chingi textile de ridicare.
Tăiere chingi textile este unul dintre sistemele cele mai robuste și fiabile de tăiere de pe piață astăzi. Masina este capabila de a manipula si taia materiale cu duritate mare, inclusiv materiale textile industriale, cu precizie extremă. Masina și unitatea de control va accepta oricare dintre capetele de tăiere interschimbabile, care sunt actionate pneumatic, lucrind in timp cu minime interventi de intretinere.

Aplicații:
chingi ridicare, chingi ancoraj, chingi macarale , chingi textile, chingi ancorare, centurile de siguranta, chingi textile de ridicare, ham de siguranta.

Calitate și precizie:
"Blocul de alimentare cu lungimea de 6 inch(150mm) este capabil de multi transport. Rolele de sus și de jos sunt acționare ,conduse, și fixate de arcuri pentru a evita alunecarea. Motorul are un "soft start" pentru a împiedica materialul sa alunece la începutul procesului reducand astfel riscul de modificare sau întindere. Cu o precizie de tăiere excepțională, ± 1mm pe o lungime maxima de 100 metri. Viteza de avans este 36meteri/Min .
Aparatul este capabil de a taia multe role o dată pană la 6 "latimea totala. Există o opțiune de a schimba latimea cu o noua lama de taiere de 9 ", dacă este necesar.
Introducere parametri, de exemplu, lungime, temperatura etc este introdus prin panoul HMI, proiectat pentru o programare usoara.

Eficiență: Temperatura, lungimea, durata și cantitatea sunt pre-stabilite, mașina poate fi lăsat fără supravechere și se va opri în mod automat odată ce suma produselor taiate este atinsa. Există puține sau deloc pierderi.

Urmari clipul video 1

Urmari clipul video 2

Urmari clipul video 3

828 Masini automate de taiere la cald (cutit fierbinte)

Aparatul electric de tăiat 828 este destinat tăierii precise la cald cu lamă fierbinte pentru chingi textile (chingi ancorare,chingi ridicare).
Tăiere chingi textile este unul dintre sistemele cele mai robuste și fiabile de tăiere de pe piață astăzi. Masina este capabila de a manipula si taia materiale cu duritate mare, inclusiv materiale textile industriale, cu precizie extremă. Masina și unitatea de control va accepta oricare dintre capetele de tăiere interschimbabile, care sunt actionate pneumatic, lucrind in timp cu minime interventi de intretinere.

  Urmari clipul video.......

828 Automatic webbing strap cutting machine

828C Taietor drept si unghiular la cald pentru chingi textile (cutit fierbinte)

HighTex 828C tăiere chingi textile este unul dintre sistemele cele mai robuste și fiabile de tăiere de pe piață astăzi. Masina este capabila de a manipula si taia materiale cu duritate mare, inclusiv materiale textile industriale, cu precizie extremă. Masina și unitatea de control va accepta oricare dintre capetele de tăiere interschimbabile, care sunt actionate pneumatic, lucrind in timp cu minime interventi de intretinere.
Calitate și precizie:
"Blocul de alimentare cu lungimea de 6 inch(150mm) este capabil de multi transport. Rolele de sus și de jos sunt acționare ,conduse, și fixate de arcuri pentru a evita alunecarea. Motorul are un "soft start" pentru a împiedica materialul sa alunece la începutul procesului reducand astfel riscul de modificare sau întindere. Cu o precizie de tăiere excepțională, ± 1mm ​​pe o lungime maxima de 100 metri. Viteza de avans este 36meteri/Min .
Introducere parametri, de exemplu, lungime, temperatura etc este introdus prin panoul Delta, proiectat pentru o programare usoara.

  Urmari clipul video.......

828C hot knife angle cutting machine

828-UV60-WG Mașini automate de tăiat și bobinare (lamă fierbinte) pentru chingi

Aplicații:
chingi ridicare, chingi ancoraj, chingi macarale , chingi textile, chingi ancorare, centurile de siguranta, chingi textile de ridicare, ham de siguranta.
Calitate și precizie:
"Blocul de alimentare cu lungimea de 6 inch(150mm) este capabil de multi transport. Rolele de sus și de jos sunt acționare ,conduse, și fixate de arcuri pentru a evita alunecarea. Motorul are un "soft start" pentru a împiedica materialul sa alunece la începutul procesului reducand astfel riscul de modificare sau întindere. Cu o precizie de tăiere excepțională, ± 1mm pe o lungime maxima de 100 metri. Viteza de avans este 36meteri/Min.
Aparatul este capabil de a taia multe role o dată pană la 6 "latimea totala. Există o opțiune de a schimba latimea cu o noua lama de taiere de 9 ", dacă este necesar.
Introducere parametri, de exemplu, lungime, temperatura etc este introdus prin panoul HMI, proiectat pentru o programare usoara.
Eficiență: Temperatura, lungimea, durata și cantitatea sunt pre-stabilite, mașina poate fi lăsat fără supravechere și se va opri în mod automat odată ce suma produselor taiate este atinsa. Există puține sau deloc pierderi.

  Urmari clipul video.......

Length cutting and winding machines

828-UV60-WPS Mașini automate de tăiat, masurat, bobinare și ambalarea pentru chingi ancorare

Echipament de taiat cu cutit fierbinte pentru chingi ancorare, complet automate , de la lungime de 25mm pana la 150mm.
Cu o precizie de tăiere excepțională, ± 1mm pe o lungime maxima de 100 metri.
Aparatul este capabil de a taia două role o dată pană la 6 "latimea totala.
Într-o configurație tradițională de producție, 2 lucrători pentru măsurarea și tăierea chingilor, 1 lucrător pentru bobinare și 1 lucrător pentru ambalare, 4 lucrători în total.
Cu ajutorul echipamentelor de automatizare 828-UV60-WPS, toate sarcinile de mai sus pot fi realizate de către un lucrător, în plus, acest lucrător poate opera simultan mai multe mașini (două mașini 828-UV60-WPS sau o mașină automată 828-UV60-WPS + cum ar fi masina automata de cusut pentru chingi ancorare MLK600. Economisiți costul forței de muncă pană la 500%!
Cu sistemele de comandă HighTex, poți controla și gestiona în mod simplu și sigur toate automatizările: tăiere, măsurare, bobinare și ambalare.
Gandiți-vă înainte de a achiziționa acest echipament de automatizare: "Cand mașina nu mai are nevoie de muncitori, unde merg lucrătorii tăi?"

  Urmari clipul video.......

Automatic webbing cutting, measuring, winding, packing machine for lashing strap

Hightex HVP-70 Motor electronic cu pozitionare ac - masini de cusut pentru materiale foarte groase

1.Economisire a energiei, comparativ cu motorul de ambreiaj, economisind pana la 71%.
2. Mai puternic, 220V, 50-60 H, 4000rpm
3. Viteza mare, vibra?ii mici, zgomot redus, temperatura scazuta, pentru a îmbunata?i mediul de lucru.
4. Pornire ?i franare rapida , pute?i îmbunata?i eficien?a cu 45%.
5. Gama de viteze reglabil, viteza poate fi reglata intre 250 - 6000 rpm.
6. Usor de instalat.Garantie 1 an.
7. Cu pozitionare (cap sincron instalat pe volanul masini de cusut)
8.Control viteza si pozitionare.

Potrivit pentru orice tip de masina ce utilizeaza motor cu ambreiaj, pentru materiale foarte groase. De exemplu:
Durkopp Adler 204-370
Durkopp Adler 205-370
Durkopp Adler 366-76-12-HM
Durkopp Adler 72525
Durkopp Adler 868
JUKI TNU-243
JUKI TSC-441

Urmari clipul video

 
Copyright 2006© cowboysew.com. Tous droits réservés.